Screening en behandeling van risicovoeten

Voor mensen met reuma en diabetes, overige risicovoeten, maar ook voor mensen op leeftijd is het extra belangrijk om voeten in een goede conditie te houden. Wanneer u in deze risicogroep valt, kan CW Voetzorg voor u een screening verzorgen. Uiteraard kunt u in de praktijk ook voor een voetbehandeling terecht.

 

Bij een screening maakt Cecile de Wit blauwdrukken van uw beide voeten om standafwijkingen en overbelasting te kunnen vaststellen. Ook kijkt ze onder andere naar de kleur en de temperatuur van uw voeten, test ze de doorbloeding en het oppervlakkige en dieptegevoel. Van deze screening maakt Cecile een verslag. Dit verslag kunt u meekrijgen om eventueel te overleggen aan uw huisarts of diabetesverpleegkundige.

Naast screenen, kan CW Voetzorg uw voeten ook behandelen, bijvoorbeeld bij drukplekken, eelt en schimmelnagels. U behoort tot een risicogroep. Dat betekent dat er bij u eerder complicaties kunnen optreden. U krijgt in de praktijk advies, bijvoorbeeld over de aanschaf van goed schoeisel en over goede voethygiëne. Wanneer het nodig is, zal CW Voetzorg u doorverwijzen naar uw huisarts of naar een podotherapeut. De behandelingen van CW Voetzorg kunnen in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw verzekering en zorgprofiel.

CW Voetzorg

Bel mij terug

Top <h4>cwvoetzorg.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl//">Home</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/over-cw-voetzorg">Over CW Voetzorg</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/pedicure">Pedicure</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/pedicure-totaal">Pedicure totaal</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/specialistische-technieken">Specialistische technieken</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/schimmelnagels">Schimmelnagels</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/wellness-behandeling">Wellness-behandeling</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/screening-en-behandeling-van-risicovoeten">Screening en behandeling van risicovoeten</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/oncologische-voetzorg">Oncologische voetzorg</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/manicure">Manicure</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/we-care-for-you">We care for you</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/belmijterug">Bel mij terug</a></li> <li><a href="https://www.cwvoetzorg.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>